Vacature ergotherapeut

Ben jij een enthousiaste ergotherapeut met interesse in de verstandelijk gehandicaptenzorg? Neem dan contact op met onze praktijk.

We zijn een vooruitstrevende praktijk voor volwassenen en ouderen en werken in een team van 15 personen. We zien mensen op één van onze praktijklocaties, aan huis, binnen revalidatiezorg of een setting voor mensen met een verstandelijke handicap. Voor onze werkzaamheden binnen deze laatste setting hebben wij een vacature. 

ONS AANBOD

Een uitdagende en afwisselende baan met uitzicht op een vast contract, werken in een gezellig team, mogelijkheden tot het volgen van scholingen en vrijheid om je eigen werkzaamheden in te delen. Aangezien de collega die we zoeken in eerste instantie zal werken in de verstandelijk gehandicaptenzorg, zoeken we iemand die daar interesse, of het liefst nog, ervaring in heeft. Mogelijk kun je op termijn ook in de eerste lijn werken. We zoeken iemand voor minimaal 20 uur, meer uren zijn bespreekbaar. Je salaris is afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten. 

WIJ ZOEKEN EEN ERGOTHERAPEUT DIE

  • geïnteresseerd is in het werken met mensen met een verstandelijke beperking 
  • ondernemend en zelfstandig is
  • ingeschreven is in het kwaliteitsregister
  • beschikt over rijbewijs en auto
  • bij voorkeur DTE gecertificeerd en lid van EN is

BESCHRIJVING WERKZAAMHEDEN

Als ergotherapeut binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg zul je bezig zijn met een grote diversiteit aan vragen. Denk aan:

  • het geven van ADL en PDL adviezen
  • mogelijkheid tot deelnemen aan expertiseteams rondom palliatieve zorg, eet en drinkproblematiek, valpreventie, PDL, SI en vrijheidsbevordering.
  • samenwerken in een multidisciplinair team
  • inzetten van hulpmiddelen en rolstoelen
  • mede invullen van dagprogramma’s van cliënten

Binnen de doelgroep is er een grote variëteit in cliënten; hoog en laag niveau, jong en oud, NAH, dementie, etc. De cliënten wonen en werken in een verspreid gebied. Je werkt dus op verschillende locaties.


BEN JE ENTHOUSIAST?

Stuur ons dan via de mail ([email protected]) je sollicitatiebrief en cv.